4x CM tot je dienst

Meer info en alle voorwaarden op www.cm.be/cm-voordelen

30 DAGEN 30 MINUTEN BEWEGEN

Doe van 21 september tot 20 oktober mee met de actie 30-30. Ontdek zelf hoe fijn bewegen in het groen is en welke impact het heeft op je gezondheid.


Registreer je op www.30-30.be. Zo krijg je regelmatig beweegtips, kun je een eigen dagboek bijhouden en werk je mee aan een onderzoek naar de effecten van bewegen in het groen op de gezondheid. Door je te registreren plant je zelfs mee aan een bos. Deel net als Violetta (foto) je beweegmoment via #bewegeninhetgroen en motiveer zo anderen om ook mee te doen.


30-30 is een initiatief van BOS+ en CM.

PSYCHOTHERAPIE

Heb je nood aan een luisterend oor? Wil je weten wat jou kan helpen om je weer beter te voelen? Een psychotherapeut luistert naar je verhaal en zoekt mee naar de oorzaken van jouw klachten. Via verschillende methodieken ondersteunt de psychotherapeut jou in je proces.

Ledenvoordeel

Kinderen en jongeren krijgen per zitting 50 procent van het betaalde honorarium terugbetaald, met een maximum van 30 euro. Voor leden met de verhoogde tegemoetkoming is dat 75 procent, met een maximum van 45 euro. Volwassenen krijgen 10 euro per sessie (max. 50 procent van het betaalde honorarium) terug. Met de verhoogde tegemoetkoming is dat 15 euro per sessie (max. 75 procent van het honorarium). Er zijn maximaal twaalf tegemoetkomingen per lid.

VACCINS

Met een vaccin kun je eenvoudig, snel en veilig je gezondheid beschermen. Naast de gratis basisvaccins kun je je ook voor diverse ziekten laten inenten. CM betaalt een deel van de kostprijs terug.

Ledenvoordeel

Je krijgt de prijs terugbetaald van de vaccins tegen griep, pneumokokken en verschillende reisvaccins voor jongeren, met een maximum van 15 euro per kalenderjaar voor alle vaccins samen. Nieuw sinds dit jaar is de tegemoetkoming voor het vaccin tegen meningokokken B voor jongeren en het HPV-vaccin voor jongens (voor meisjes bestaan andere regelingen).

ORGANISATOR DRINGENDE THUISZORG

Als je mantelzorger plots uitvalt of als je opeens in een crisis situatie terecht komt en dringend thuiszorg nodig hebt, kan de Organisator Dringende Thuiszorg van CM meteen hulp regelen.

Meer info

In samenwerking met de thuiszorgpartners regelt de Organisator Dringende Thuiszorg van CM hulp op maat. Je kan de dienst 24 uur op 24 bereiken. Het telefoonnummer van jouw regio vind je op de CM-website.