01

Vakantie in een zorgverblijf, is dat wel iets voor mij?  

Iedereen kan genieten van een vakantie in een zorgverblijf. Ook mensen die geen beperking hebben of niet ziek zijn. Heb je wel zorg nodig? In de vakantieformule is de zorg beperkt. Is je zorgnood groter, dan boek je het best een zorgverblijf of kortverblijf.  
Uiteraard zijn alle kamers volledig aangepast. De drie zorgverblijven zijn ook rolstoeltoegankelijk.   

02

Wat valt daar te beleven?  

Met een zorgverblijf aan de Belgische kust (Nieuwpoort), een in het groene hart van de Kempen (Zandhoven) en een derde in de Ardennen (Spa Nivezé), heb je drie locaties die mogelijkheden zat bieden. Aan fiets- en wandelroutes, en uitstapjes in de streek is er geen gebrek. Elk domein heeft ook een ruime tuin waar je geniet van de rust en de natuur.   
Deze zomer staat er opnieuw heel wat animatie op het programma. Op die manier kun je kennismaken met de andere gasten in het zorgverblijf.  

03

Hoe is het eten?  

Bij vakantie hoort smakelijk eten. Ook op dat vlak zit je gebeiteld in de zorgverblijven. Lekker én gezond staan centraal. De keuken kan ook rekening houden met je persoonlijke dieet. Met die aanpak op maat reef zowel het zorgverblijf Ter Duinen als Spa Nivezé in 2020 de Gault&Millau Award in de categorie gezondheid en nutritionele aspecten binnen.   

04

Wat als ik toch een probleem heb?  

Elke kamer is uitgerust met een oproepsysteem. In noodgevallen kun je dag en nacht een beroep doen op de verpleging van het herstelverblijf.   

Voordeel CM-leden

CM-leden verblijven tegen een voordelig tarief, ook bij individuele vakanties.   
www.cm-zorgverblijven.be  

Alle info over een herstelverblijf vind je op www.cm.be/herstelverblijf.