01

Als partners zijn jullie verschillend. Dat komt nu meer tot uiting omdat je dichter bij elkaar leeft. Laat dat verschil gewoon zijn. Geef elkaar daarvoor de ruimte. Het is geen kwestie van gelijk hebben. De verschillen zijn evenwaardig.

02

Probeer van iedere dag een voor jou zinvolle dag te maken. Doelen zijn nu minder belangrijk. Vraag jezelf regelmatig af: waar geef ik echt om, wat doet er toe voor mij, wat voor iemand wil ik zijn? Zo ontdek je de waarden die je leven zinvol maken.

03

Sta open voor alle mooie dingen die op je afkomen. Je partner, je kinderen en kleinkinderen, je omgeving, de natuur. Er is zoveel liefde rondom jou. Wie veel kan ontvangen, kan ook veel liefde geven. 

04

Vertel aan elkaar waar je mee bezig bent of waar je het moeilijk mee hebt. En luister vooral zonder direct oplossingen te willen bieden. Vluchten in het werk kan niet meer.

05

Wees tevreden met wat er is in plaats van je ongelukkig te voelen om wat er niet is.

06

Fysieke ongemakken kunnen de kop opsteken. Ook hier bots je onderling op verschillen. Luister en volg het ritme van je lichaam. Respecteer elkaars grenzen.