Gratis kaartjes voor aan je weckpotten

Halleluja, wat hebben we ongewone jaren achter de rug! Om meer verbondenheid te creëren lanceert Leef de 'Leef & Geef’-actie. Verspreid jij mee liefs en bedankjes in het rond? Wie weet krijg je er wel terug. Laten we samen een revolutie van verbondenheid starten!

Weckpot oil and vinegar
01

Neem er een glazen bokaal bij (een leeg geleipotje is ook prima, week dan wel even het etiket eraf met warm water) en was de binnen- en de buitenkant zorgvuldig. Droog goed af.

02

Print via de knop hierboven jouw gratis set unieke ‘Leef & Geef’-kaartjes uit en knip ze uit. Je legt best een iets dikker papier in je printer of plak straks een stukje karton tussen de kaartjes om ze te verstevigen. Bedenk alvast wie je wilt bedanken voor zijn of haar steun in de afgelopen periode of wie een portie liefs verdient.

03

Stop iets leuks in je bokaal. Of maak iets lekkers klaar en vul er de bokaal mee. Laat een warm gerechtje altijd eerst even afkoelen. Sluit het deksel goed luchtdicht af. Wij zorgen alvast voor wat inspiratie met gezonde recepten en andere leuke vultips.

04

Schrijf op elk kaartje een boodschap voor de ontvanger. Maak een gaatje in het kaartje met een perforator. Hang het kaartje met een keukentouwtje rond de bokaal. Maak nog even een mooie foto van je creatie en post ‘m op sociale media #leefengeef

05

Tijd om op pad te gaan naar de gelukkige ontvanger. Geef je zelfgemaakt cadeautje af en zorg voor een glimlach!

Terrarium in bokaal

Ontdek ook