01

Je leert elke dag nieuwe mensen kennen 

Of dat nu de medevrijwilligers, medewerkers of klanten zijn ... Je bent vaak onder de mensen. Geef toe: een gezellige autorit klinkt aanlokkelijker dan luieren in de zetel, niet? 

02

Je kiest zelf je engagement 

Wie geen fan is van dagelijkse routine hoeft niet te vrezen. Bij CM-Mobiel kies je zelf je engagement. Vervoer je liever mensen binnen je eigen regio? Geen probleem. Is woensdagnamiddag heilig voor jou? Dan houden we dat zo. Jouw wensen staan centraal. 

03

Jouw vlotte rijstijl kan iets betekenen voor een ander 

Maria moet naar de dokter maar kan de bus niet nemen met haar rolwagen, Abel wil zijn broer bezoeken maar kan niet meer met de wagen rijden ... Jij brengt mensen veilig en vlot naar hun bestemming en haalt hen uit hun sociaal isolement. Dat geeft ongelooflijk veel voldoening. 

04

Interessante mensen, interessante verhalen 

Bij CM-Mobiel belanden mensen in je auto die je misschien nooit zou ontmoeten. Laat je entertainen, ontroeren of meeslepen door levensverhalen van passagiers. Ondertussen maak je iemand gelukkig door een luisterend oor te bieden.  

05

Vrijwilligerswerk boost je gezondheid 

Er bestaat geen pilletje dat zorgt voor minder stress, meer zelfvertrouwen en een betere concentratie. Wat wel helpt, is je inzetten voor anderen. Delen maakt dus niet alleen blij, het heeft ook een positief effect op je mentaal welzijn. Geloof het of niet, maar wie vrijwilligerswerk doet, is gezonder.  

06

Een leven lang leren 

Een cursus hier, een opleiding daar … Bij CM-Mobiel geniet je van heel wat gratis vormingen. Ook naast de vormingsmomenten blijf je al doende nieuwe dingen leren. Ooit al de binnenkant van een revalidatiecentrum gezien?  

07

Je krijgt er bakken waardering voor terug 

Naast een vrijwilligersvergoeding kun je ook rekenen op een flinke portie dankbaarheid. Niet enkel klanten zijn je dankbaar, ook de medewerkers van CM-Mobiel zetten je geregeld in de bloemetjes. Een etentje, een gezellig intervisiemoment of een leuke quizavond, je krijgt het er allemaal bij! 

Ontdek ook