Ik herinner me nog goed toen Billy begon te lopen. Hij wilde altijd aan de hand lopen. Om de 5 centimeter bleef hij staan en keek hij naar een detail. Naar de wagentjes die de goten proper maken in Antwerpen bijvoorbeeld. Als er zo eentje in onze straat kwam, dan freezede alles en bleef hij staan.
Ann Ceurvels

Beluister hier de aflevering

Een podcast is een luisterverhaal dat je kunt beluisteren via je smartphone, tablet of computer. Klik in de speler hieronder op de play-knop voor de tweede aflevering. Of klik op het wifi-symbooltje in de speler en ga naar je favoriete podcast-app. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen enkele aflevering mist. Klik in de app op 'abonneer', 'volg' of 'subscribe'. 

Geen ervaring met podcasts? Hier lees je hoe je een podcast beluistert. 

Podcastreeks Wat je nog niet wist over ...

In deze podcastreeks van Leef vertellen 5 Bekende Vlamingen openhartig over de obstakels in hun leven. Sven de Leijer heeft het over slaapproblemen, Lize Spit over diabetes, Fatma Taspinar over piekeren, Ann Ceurvels over mantelzorgen voor haar zoon met autismespectrumstoornis en Ben Segers over bipolaire stemmingsstoornis.

Vanaf 22 juli kun je luisteren naar de vijfde en laatste aflevering van Wat je nog niet wist over ... Acteur Ben Segers praat dan over zijn bipolaire stemmingsstoornis. 

Bekijk het overzicht van alle podcastafleveringen. 

Kun je de aflevering niet beluisteren? Lees dan de transcriptie van het volledige gesprek met Ann Ceurvels.