Ik kom heel zelfzeker over, maar er zit een grote kwetsbaarheid in mij die mensen niet zien. Mensen gaan ervan uit dat niets me kan raken. Daardoor zijn ze harder tegen mij. Als je weet dat ik extreem kan piekeren, dan moet je dat bij mij net niet doen.
Fatma Taspinar

Beluister hier de aflevering

Een podcast is een luisterverhaal dat je kunt beluisteren via je smartphone, tablet of computer. Klik in de speler hieronder op de play-knop voor de tweede aflevering. Of klik op het wifi-symbooltje in de speler en ga naar je favoriete podcast-app. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen enkele aflevering mist. Klik in de app op 'abonneer', 'volg' of 'subscribe'. 

Geen ervaring met podcasts? Hier lees je hoe je een podcast beluistert. 

Kun je de aflevering niet beluisteren? Lees dan de transcriptie van het volledige gesprek met Fatma Taspinar. 

Podcastreeks Wat je nog niet wist over ...

In deze podcastreeks van Leef vertellen 5 Bekende Vlamingen openhartig over de obstakels in hun leven. Sven de Leijer heeft het over slaapproblemen, Lize Spit over diabetes, Fatma Taspinar over piekeren, Ann Ceurvels over mantelzorgen voor haar zoon met autismespectrumstoornis en Ben Segers over bipolaire stemmingsstoornis.

Vanaf 12 juli kun je luisteren naar de vierde aflevering van Wat je nog niet wist over ... Actrice Ann Ceurvels praat dan over de mantelzorg voor haar zoon. 

Bekijk het overzicht van alle podcastafleveringen. 

Ontdek ook