Wij moeten het oplossen. Dit is de generatie die het grote verschil kan maken. En daarna is er nog veel werk aan de winkel.
Francesca Vanthielen

Beluister hier de aflevering

Een podcast is een luisterverhaal dat je kunt beluisteren via je smartphone, tablet of computer. Klik in de speler hieronder op de play-knop voor de eerste aflevering. Of klik op het wifi-symbooltje in de speler en ga naar je favoriete podcast-app. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen enkele aflevering mist. Klik in de app op 'abonneer', 'volg' of 'subscribe'. 

Geen ervaring met podcasts? Hier lees je hoe je een podcast beluistert. 

Podcastreeks Wat je nog niet wist over ... - seizoen 2

In deze podcastreeks van Leef vertellen Bekende Vlamingen openhartig over de obstakels in hun leven. In dit tweede seizoen heeft Dominique Van Malder het over armoede, Rob Vanoudenhoven over de mantelzorg voor zijn dochter, Hannelore Bedert over rouw, Clara Cleymans over pesten en Francesca Vanthielen over de zorg voor en de zorgen over het klimaat.

Een overzicht van alle podcastafleveringen vind je hier. 

Seizoen 3 vanaf 13 oktober

Na de zomer starten we met het derde seizoen van Wat je nog niet wist over ... Daarin komen Isolde Lasoen (migraine), Sven Pichal (pleegzorg), Linda De Win (pensioen), William Boeva (fysieke beperking) en Thomas Van der Plaetsen (kanker) aan bod. 

Verbergt jouw glimlach mentale zorgen?

Blijf er niet mee zitten. Zet samen met CM Gezondheidsfonds de stap naar hulp.

Ontdek ook